Rianne van der Palen

 

Rianne

SYSTEEM OPSTELLINGEN EN FAMILIE OPSTELLINGEN

Ik ben Rianne van der Palen

Samen met mijn zoon en man runnen wij de gezondheidswinkels van TerraLife. Na 15 jaar met veel plezier in onze praktijk Reflexzone Therapie te hebben gegeven, werd het tijd voor mij om verder te gaan. Na de Therapeuten opleiding in de Smederij te Soerendonk, heb ik daar bij Pierre Rooymans de Docenten Opleiding gevolgd en als onderdeel en verlengstuk daarvan Familie Opstellingen. Ik volg mijn passie en  geef  in de praktijk-ruimte  in  onze winkel in Eindhoven, systeem en familie opstellingen.

Wat is opstellen

Opstellen is een hele fijne methode om echt iets in jezelf aan te pakken en te veranderen. Je kunt ermee groeien in bewustzijn. Er wordt gewerkt met het onbewuste. Hier zit de info die we niet bewust hebben; die we geblokkeerd hebben. Als we deze weer in ons bewustzijn hebben, kunnen we dit gaan oppakken en verwerken. Er is wat dit betreft nog heel wat achterstallig onderhoud. Veel onverwerkte emoties en patronen uit eerdere levens.  Levens waarin je eerst moest overleven of waarin er geen veiligheid of ruimte was om te verwerken.

 

Hoe werkt het praktisch

Het thema of de vraag wordt met behulp van matjes, neergelegd in de ruimte en hier worden personen opgezet.

*Bij een systeem opstelling staat de therapeut samen met de klant op de matjes in de ruimte. Hier kun je bijvoorbeeld iets toelaten in jezelf wat je nodig hebt, om je thema los te laten.

*Bij een familie opstelling wordt de familie opgesteld op de matjes. De klant staat hier niet zelf in de ruimte, maar kiest iemand die haar/hem representeert.

Deze representant gaat voor de klant invoelen en kan dan heel goed; beter dan jij zelf, want hij/zij  heeft jouw blokkades niet.

*De ruimte: de matjes worden dus neergelegd in de ruimte. Deze ruimte werkt als een soort internet computer …we pluggen in en we beginnen te voelen. Het werkt als een veld van energie en de intentie van de begeleider is hier belangrijk.

 

Wat kun je opstellen

Je kunt eigenlijk alles opstellen; een lichamelijke klacht of ziekte of iets wat jij steeds tegenkomt in je leven. Jij zelf bent altijd het vertrek punt. Wat spiegelt jouw lichaam of de buitenwereld jou.Je kunt dus kiezen voor een systeem opstelling of voor een familie opstelling; in overleg kunnen we kijken wat bij je past.

Het Familie Systeem

Iedereen heeft familie en de hele familie zit ook in jou. Als jij een beweging maakt, is dat van invloed op het hele systeem.Een systeem streeft altijd naar evenwicht en het familie systeem hanteert hiertoe een aantal wetmatigheden. Daar dienen we ons aan te houden. Hier speelt vaak verantwoordelijkheid nemen en schuld en onschuld een grote rol. De kunst is om alleen de kracht en de liefde te nemen van onze voorouders en niet hun patronen.

Plaats

TerraLife/ Praktijk Rafael

Willemstraat 4

5611HD Eindhoven

Contact

Email: info@terralife.nl

riannevanderpalen@hotmail.com

Telefoon: 0622757985

Contact formulier invullen.

Kosten

Systeem opstelling   €65,= anderhalf uur

Familie opstelling  *  € 55,= vraagsteller

*   € 20,= representant

*prijzen  inclusief koffie/thee/lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *