Mijn naam is Cecile Kliebisch.

Mijn passie is het begeleiden van mensen op weg naar hun hartsbewustzijn: “Wat voel je in plaats van wat denk je”. Door de ervaringen en uitdagingen die op mijn eigen pad zijn gekomen, heb ik zelf geleerd om vanuit mijn hart te gaan leven. Dit gun ik anderen ook.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als masseur. De laatste jaren heb ik me laten omscholen tot orthomoleculair- therapeut en voedingsdeskundige. Ik werk met het Indigo Quantum biofeedback systeem. Dit is een meet -en behandel systeem op basis van frequenties. Elke cel en ieder orgaan in ons lichaam trilt/resoneert op haar eigen energie frequentie, vindt er een verstoring plaats door bv stress of toxines (schadelijke stoffen) parasieten ,virussen of andere oorzaken dan kunnen de cellen en organen niet meer trillen op hun eigen frequentie, hierdoor ontstaan verstoringen welke uiteindelijk kunnen leiden tot ziekten. Het systeem werkt op cellulair niveau en meet eerst de lichaamseigen frequentie. Daarna behandelen we met frequenties waardoor er weer meer evenwicht komt. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd. De meting vindt plaats dmv sensoren bevestigd in een hoofdband en pols -en enkelbandjes. Het systeem is zeer uitgebreid en geeft nauwkeurig aan waar en welke ondersteuning nodig is om uw gezondheid te bevorderen.

Het biofeedback systeem kan o.a. de volgende informatie over uw lichaam geven;
-Vitamine-mineralen en aminozuren deficiëntie  
-Virussen, parasieten , schimmels en bacteriën balans.
-Het zuur en base evenwicht, PH waarden.
-Informatie over hormonen, enzymen, toxinen.
-Ontstekingsactiviteit in uw lichaam.
-Balans van alle organen afzonderlijk.
-Mentale en emotionele factoren.
-Stress
-Straling
-Depressie
-Allergieën 
-Intolerantie 

Prijzen:
€ 85,00 ( duur 1,5 uur ) De behandelingen worden niet vergoed door uw zorgverzekering.

U kunt tot 48 uur voor uw afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Het kan voorkomen dat u uw afspraak niet op tijd verzet of annuleert, helaas ben ik dan genoodzaakt € 40,00 in rekening te brengen. Dit geldt ook bij een no-show.

U kunt een afspraak maken via:
-cecilekliebisch@protonmail.com
-Of via de app op nummer 06-23903004