Eindhoven:

In Eindhoven kunt u betaald parkeren in de straat (Willemstraat) en op het Wilhelminaplein. Goedkoper kunt u parkeren aan de PSV-laan net achter het PSV Stadion, “Parking Philips Stadion”. Voor gratis parkeerplekken, kunt u buiten het centrum parkeren, maar dan moet u wel rekenen op 12-15 minuten lopen. Bijvoorbeeld bij de Albert Hein aan de Hoogstraat. Of klik op de volgende link voor meer parkeeropties.

Helmond:

In Helmond kunt u dichtbij betaald parkeren in de Elzas parkeergarage. Loop dan weer naar boven, hoe u ook naar binnen bent gereden en loop dan via de havenweg de Oude Aa in. onze winkel ligt in het midden van de Oude Aa aan de linker kant. Hieronder ziet u de looproute vanuit de Elzas.

Gratis parkeren kan aan de trambrugweg of in de wijk daar omheen. U loopt dan in ongeveer 8 minuten naar onze winkel. Kijk vooraf even hoe u naar onze winkel kunt lopen. (Via Kanaaldijk NW de Veestraat in en dan links de Oude Aa in.) Mocht u het niet kunnen vinden, bel ons dan even, dan helpen wij u graag verder. 


Contact met Terralife

Kijk hieronder voor de contactgegevens

Locaties

Oude Aa 53, 5701 PZ Helmond

Willemstraat 4, 5611 HD Eindhoven

Contact

Mededelingen

De website is in onderhoud. Nog niet alles staat ingesteld. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.