TerraLife bestaat sinds 2005. Eerst in Eindhoven en daarna, vanaf 2007 in Helmond. Daan is samen met zijn moeder Rianne gestart en sinds 2019 zijn Daan en zijn vrouw Monique eigenaar van TerraLife. Rianne werkt nog steeds in de winkel in Eindhoven. Naast de winkels, is er ook een praktijk. Klik op deze link, voor meer informatie.

Wij hebben een ruime kennis opgedaan in de orthomoleculaire geneeskunde en wij worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. 

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • Supplementen en homeopathie
  • sportvoeding
  • diverse theesoorten
  • natuurlijke verzorgingsproducten
  • cosmetica
  • afslanken
  • persoonlijk gezondheidsadvies
  • etherische olie

 

Wij vinden het belangrijk om te werken met pure en eerlijke producten. De grondstoffen die je bijvoorbeeld vindt in voedingssupplementen, kunnen veel in kwaliteit verschillen. Wij kiezen onze producten daarom heel zorgvuldig uit.  Dat wil niet zeggen dat wij alleen maar rotzooi vrije producten verkopen, maar wij zijn wel op de hoogte van de inhoud van onze producten. Dus wanneer u op zoek bent naar puur en eerlijk, geven wij graag advies hierover.
 

Tegenwoordig is het best een uitdaging om gezond te leven. Supermarkten liggen vol met ongezonde voeding en gezond eten is vaak duurder. Helaas heeft ook niet iedereen geld om voedingssupplementen te kunnen betalen. Daarnaast zien wij dat veel mensen het druk hebben en gehaast zijn, waardoor er weinig aandacht is voor voeding en ontspanning. Naast een supplement advies, geven wij dus ook advies over voeding en leefstijl, waardoor je weer fit kunt worden of gezond kunt blijven.

Voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van informatie kunt u een bericht sturen via ons online contactformulier of kijk hieronder bij onze contactgegevens.

Contact met Terralife

Kijk hieronder voor de contactgegevens

Locaties

Oude Aa 53, 5701 PZ Helmond

Willemstraat 4, 5611 HD Eindhoven

Mededelingen

De website is in onderhoud. Nog niet alles staat ingesteld. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.