Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken voor een bioresonantie meting? Lees dan even onderstaande door:


De metingen van Daan Kelderhuis kunnen in Helmond of in Eindhoven besproken worden. De prijs van de metingen zijn €70,- voor de eerste meting en €60,- voor de volgende metingen. Deze worden niet vergoed door uw zorgverzekering. Houd rekening met een wachttijd.

De metingen van Huib Smets zijn alleen in de praktijk in Eindhoven te bespreken en de kosten hiervan zijn: €95,- voor de eerste meting, €85,- tweede meting.
Deze kunnen worden vergoed, mits uw zorgverzekering een contract heeft met MBOG. Ook al heeft u een aanvullende verzekering, wil niet altijd zeggen dat alle alternatieve zorg vergoed wordt. Op deze website kunt u kijken of MBOG wordt vergoed door uw zorgverzekering:
https://www.mbog.nl/actueel/zorgverzekeraar-vergoedingen-2020
Dagen waarop Huib een meting kan inplannen zijn: Dinsdag en Woensdag.

Voor het maken van een afspraak, kunt u het beste bellen naar een van onze winkels, hieronder vindt u de contactinformatie. U kunt ook een bericht achter laten via het contactformulier op de website met uw naam en telefoonnummer, zodat wij u kunnen bellen om een afspraak in te plannen. Geef hierbij door bij welke therapeut u een afspraak wilt maken.

Bedankt,

Eindhoven: 040-2365467
Helmond: 0492-475010