Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken voor een bio resonantie meting of een voetreflex behandeling? Lees dan even onderstaande door:

De bioresonantie metingen van Daan Kelderhuis kunnen in Helmond of in Eindhoven besproken worden. De prijs van de metingen zijn €70,- voor de eerste meting en €60,- voor de volgende metingen. Deze worden niet vergoed door uw zorgverzekering.

De bioresonantie metingen van Huib Smets zijn alleen in de praktijk in Eindhoven te bespreken op dinsdag of woensdag en de kosten hiervan zijn: €95,- voor de eerste meting, €85,- tweede meting.
De behandelingen kunnen worden vergoed, mits uw zorgverzekering een contract heeft met MBOG. Ook al heeft u een aanvullende verzekering, wil niet altijd zeggen dat alle alternatieve zorg vergoed wordt. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

De voetreflexbehandelingen van Gemmeke Beckers zijn alleen in de praktijk in Eindhoven te bespreken en de kosten hiervan bedragen €60,00. De behandelingen van Gemmeke Beckers kunnen worden vergoed, mits uw zorgverzekering een contract heeft met beroepsvereniging VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten). Een overzicht van de vergoedingen vindt u op www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen of u kunt dit navragen bij uw eigen zorgverzekeraar. De dag waarop Gemmeke Beckers behandelingen kan inplannen is op maandag.

Voor het maken van een afspraak met een van de therapeuten, kunt u het beste bellen naar een van onze winkels, hieronder vindt u de contactinformatie.

Bedankt,

Eindhoven: 040-2365467
Helmond: 0492-475010