Erna Vogels Klassiek Dr.Hauschka schoonheidsspecialiste

Ik ben Erna Vogels, 28 jaar oud en ik heb nu 7 jaar ervaring als Schoonheidsspecialiste. Meteen vanuit de opleiding ben ik mijn eigen salon gestart in een fitnesscentrum, daar heb ik veel ervaring op kunnen doen. Graag wilde ik mijn ervaring uitbreiden en ben toen gaan solliciteren voor een baan in het buitenland. In die zoektocht ben ik terecht gekomen op een cruiseschip van Royal Caribbean Voyager of the seas.  Mijn werkzaamheden op het cruiseschip waren voornamelijk lichaamsmassages en gezichtsbehandelingen. Na mijn Caribisch avontuur op het cruiseschip wilde ik graag weer terug naar school, om een studie te volgen die te combineren was met het vak schoonheidsspecialist. Zo kwam ik terecht op het HVNA (Hogeschool Natuurgeneeskunde Arnhem) waar ik nu de opleiding tot Klassiek Homeopaat volg.

Vanaf mei 2017 mag ik mij zelf klassiek Dr.Hauschka schoonheidsspecialiste noemen. In mijn schoonheidssalon biedt u de volgende behandelingen aan;Luxe klassieke Dr. Hauschka behandeling, 135 minuten, €140,00 – Voorbereiding – Voetenbad, been- en voet inwrijving – Haren uitstrijken, ontspanning schouder- en nekspieren – Uitrekken en losmaken van de armen met werking op de rugspieren, inwrijving armen en handen – Voor reiniging/reinigen – Verstevigen van de huidfuncties – Onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen en evt. wimpers of wenkbrauwen verven. – Reinigend masker – Lymfestimulatie d.m.v. penselen – Huidconditioner/Intensieve Conditioner – Intensief masker – Manuele decolletémassage, warme compres op nek/schouders – Dagverzorging – Complete uitrekking van het lichaam – Make-up Klassieke Dr. Hauschka behandeling, 120 minuten, €95,00 – Voorbereiding – Voetenbad, been- en voet inwrijving – Haren uitstrijken, ontspanning schouder- en nekspieren – Uitrekken en losmaken van de armen met werking op de rugspieren, inwrijving armen en handen – Voor reiniging/reinigen – Verstevigen van de huidfuncties – Onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen – Reinigend masker – Lymfestimulatie d.m.v. penselen – Huidconditioner/Intensieve Conditioner – Intensief masker – Manuele decolletémassage, warme compres op nek/schouders – Dagverzorging – Complete uitrekking van het lichaam Dr. Hauschka 1 uur “Tijd voor mijzelf”, 60 minuten, €65,00 – Haren uitstrijken, ontspanning schouder- en nekspieren – Voor reinigen/reinigen – Verstevigen van de huidfuncties – Onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen – Lymfestimulatie d.m.v. penselen – Huidconditioner/Intensieve Conditioner – Intensief masker – Manuele decolletémassage, warme compres op nek/schouders – Dagverzorging – Complete uitrekking van het lichaam Er is altijd de mogelijkheid om tegen betaling de bovenlip te harsen of de wimpers en/of wenkbrauwen te verven. Naast Dr. Hauschka, biedt ik u ook de mogelijkheid om met Annemarie Börlind producten te werken. Die zijn weliswaar niet antroposofisch maar wel biologisch en van een zeer verfijnde kwaliteit. Annemarie Börlind  volgt het meer klassieke model van dag en nacht verzorging per huidtype.

Waarmee onderscheidt u uzelf en waar liggen uw specialiteiten?

Ik kijk verder dan alleen naar de huid, alles staat met elkaar in verbinding en klachten kunnen elders tot uiting komen. Alles ontstaat met een reden en zo ook huidproblemen. Het ontstaan van acne kan bijvoorbeeld komen door voeding, door de huidverzorging die u gebruikt, maar ook door een verandering in je gemoedstoestand. Het is soms een hele klus om erachter te komen waar de oorzaak ligt, maar daar zie ik een mooie uitdaging in om dat samen met u uit te zoeken.

Ik kijk tevreden terug op een behandeling als een klant ontspannen uit de stoel komt en ik een luisterend oor heb kunnen bieden.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt, alle huidtypen en alle leeftijden.

Hoe kunnen klanten u bereiken?

Voor meer informatie kunt u ook nog een kijkje nemen op https://www.mhbbyerna.nl/

Voor het maken van een afspraak of voor verdere vragen kunt u contact opnemen met gezondheidswinkel TerraLife in Eindhoven.

Dit kan via de mail: info@terralife.nl of telefonisch: 040-236 5467.

Ik werk op afspraak op donderdag of zaterdag in de praktijk van TerraLife Eindhoven: http://www.terralife.nl/praktijk-rafael

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *