Daan Kelderhuis

daan-winkel

Ik zal me even voorstellen:
Ik ben Daan Kelderhuis. Ik ben al 12 jaar eigenaar van gezondheidswinkels TerraLife en ik heb een ruime kennis opgedaan in de orthomoleculaire geneeskunde. Ik heb veel opleidingen en trainingen gevolgd en ik heb ik mijn diploma behaald voor het begeleiden van topsporters.

Sinds september 2017 heb ik een biofeedback systeem aangeschaft. Door mijn kennis te koppelen aan de informatie die uit mijn biofeedback systeem komt, kan ik de oorzaak van uw klacht achterhalen en deze behandelen.

De Indigo Quantum biofeedback systeem.
Ik werk met het Indigo Quantum biofeedback systeem. Het Indigo Quantum biofeedback systeem is een technologisch geavanceerde meet- en behandelsysteem op basis van frequenties. Elke cel en ieder orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen energie.
Wanneer deze energie verstoord raakt door stress, toxines (schadelijke stoffen), parasieten, virussen of andere oorzaken kunnen de cellen en organen niet functioneren op hun volle capaciteit en raken verstoord. Deze schadelijke frequenties worden langzamerhand opgeslagen in de cellen en organen en kunnen zich uiteindelijk tot ziekten ontwikkelen.
De energetische geneeskunde werkt op cellulair niveau. Het stimuleert de eigen frequenties van cellen en organen en bevordert daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Met het Indigo Quantum biofeedback systeem maak ik een volledige analyse van het gehele lichaam op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De meting vindt plaats middels een hoofdband en twee arm- en enkelbandjes. Het systeem is zeer uitgebreid en geeft nauwkeurig aan waar en welke ondersteuning nodig is om uw gezondheid te bevorderen. De resultaten laten niet alleen zien welke factoren verstoord zijn , maar vaak ook waarom.

Het Indigo Quantum biofeedback systeem kan onder andere de volgende informatie over uw lichaam geven:
-vitamine-, mineraal-, en aminozuurdeficiënties;
-virussen, parasieten, schimmels, bacteriën;
-het zuur/base evenwicht van uw lichaam (PH-waarden);
-informatie over enzymen, hormonen, schadelijke stoffen enz.
-stress;
-straling;
-depressie;
-allergiën, voedselovergevoeligheid/intoleranties;
-ontstekingsactiviteit in uw lichaam (gewrichten, darmen, huid);
-ziektebeelden (bv. reuma, astma, maag-darm-leverproblemen, gewrichtsklachten, zenuwaandoeningen etc…)
-en de balans van alle afzonderlijke organen zoals hart, lever, darmen, nieren, longen, etc…

Klik op de volgende link om te zien wat u van een behandeling kunt verwachten:  http://bit.ly/2DjmeJc

Ik ben aangesloten bij het CAT(Collectief Alternatieve Therapeuten) Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ.

Prijs vanaf Januari 2019
eerste meting (2 uur) €65,-
tweede meting (1,5 uur) €55,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *