Jack Schampers

Al sinds 1996 volg ik cursussen in universele energie, ook wel “Spiritual Human Yoga” genoemd.
Door het openen en activeren van mijn chakra’s is de toevoer van universele energie in mijn lichaam sterk toegenomen.

Ik heb verschillende opleidingen ‘Awakening Your Lightbody’ gevolgd. Een lightbody is een fijner en groter deel van mijn aura dat door middel van energiecentra die gerelateerd zijn aan de chakra’s, wordt geactiveerd.

Zo krijg ik een nog fijner afgestemd gevoel van mezelf en mijn omgeving.

In de praktijkruimte zit of ligt u lekker ontspannen op een massagestoel of massagetafel.

Ik leg mijn handen op uw schouders en stuur energie door uw lichaam. Deze energie komt naar mij terug, waarbij ik voel waar er energetische blokkades zitten. Juist vanwege dit energetisch voelen, kent mijn diagnose geen beperkingen.

Of het nu lichamelijke klachten zijn (zoals rugklachten, hoofdpijn, of onverklaarbare moeheid, enz.), mentale of emotionele klachten (zoals negatieve gedachten, alles wordt u teveel, weinig zelfvertrouwen, verdriet); ik voel waar de blokkade(s) zitten.

Daarna ga ik energie aan u doorgeven om deze blokkades in stroming te brengen en eventueel op te heffen. Deze intuïtieve energieoverdracht duurt ongeveer 30 minuten. U kunt deze energieoverdracht als zeer rustgevend ervaren.
Na de energetische behandeling kan ik, indien gewenst, u vertellen over mijn bevindingen. (zie pagina Coaching & Counseling)

Bovenstaand geeft u een indruk van de combinatie van energieoverdracht en coaching & counseling waarmee ik werk.
U krijgt daardoor niet alleen een energetische ‘boost’, maar ook een emotioneel en mentaal inzicht in uzelf.

Wat maakt mijn behandeling zo uniek?

Als ik mij openstel en energetisch contact maak, kan ik in mijn eigen lichaam fysiek voelen wat er in het lichaam van de ander aan de hand is, een energetische diagnose. Op dezelfde manier kan ik de emotionele staat voelen waarin u verkeert. Zo kan ik de vinger op de zere plek leggen.

Mijn techniek is een combinatie van universele energie, lightbody, helder voelen en helder weten. Mijn ervaring is dat mijn behandeling veel voor mensen kan betekenen, maar de uiteindelijke oplossing van problemen komt altijd vanuit u zelf. Weliswaar kan ik de vinger op de zere plek leggen, u een spiegel voorhouden en u een energieoverdracht geven, maar dat alles alleen om u vervolgens zelf, bewust of onbewust, aan de oplossing te laten werken.

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Terralife.