“Als individu of als team de kracht van ademen ervaren”

De adem is ons hier en nu, altijd met en bij ons en altijd aanwezig, anders is het onmogelijk deze tekst te lezen. Het is onze basis maar toch zijn we er ons vaak niet van bewust. Door bewust te ademen via de Balance Breathing methode levert dit direct meer energie, vitaliteit en stressreductie op. Kiezen voor adem, is kiezen voor levensvreugde.

Balance Breathing is een integratie van coaching, ademen, lichaamswerk en energiewerk en is daarmee een unieke en bijzonder effectieve transformatiemethode. Het doel van een ademtherapie is het oplossen van bepaalde problemen, zowel op het psychische als op lichamelijk vlak. Denk daarbij aan het leren omgaan met moeilijke dingen die je in het leven meemaakt. Maar je leert ook jezelf beter kennen, weten waar je grenzen liggen en zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten. En nog veel meer positieve effecten op fysiek, emotioneel, mentaal en ook op spiritueel vlak. Voor personen die praktisch ingericht zijn en geen zin hebben om naar een psycholoog te gaan, kan Balance Breathing een uitkomst zijn.

Bent u benieuwd wat Balance Breathing voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Elroy en dan vertelt hij er graag meer over. 
Elroy is elke laatste vrijdag van de maand aanwezig in onze praktijk in Helmond.

De kosten voor een Ademhalingssessie bedragen € 75,00 (ongeveer 60 min.)

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Elroy via het contactformulier op zijn website: www.elcoaching.nl
Maar u kunt ook altijd bellen naar onze winkel in Helmond: 0492-475010 of een mail sturen naar info@terralife.nl